Arjen Huese 

Vanaf mei 2018 kunt u op onze bloementuin schitterende biologisch geteelde bloemen plukken. De voordeligste manier is door een abonnement te nemen: hiermee mag u iedere week zelf een boeket plukken in onze prachtige bloementuin. Het plukseizoen begint dit jaar in mei en eindigt zo rond de eerste echte nachtvorsten, meestal rond 1 november.

Voor slechts 120 euro kun je dus meer dan 20 boeketten plukken van mei tot en met oktober. Een abonnement gekocht in juni kost €110, in juli €85, in augustus €60.

Ook is het mogelijk om een strippenkaart te kopen waarmee je 3 of 5 boeketten mag plukken tijdens het groeiseizoen 2018. Een strippenkaart van 3 kost 25 euro en een strippenkaart van 5 kost 35 euro. Dat is een geweldig kado voor vrienden of familie in Zwolle die van bloemen houden!

Henk Pelleboer

Op de boerderijen in Mastenbroek & Zwolle wordt veel rekening gehouden met weidevogels. Dat is hard nodig, want weidevogels gaan in Nederland in hoog tempo achteruit. Ze kunnen zich moeilijker voortplanten op moderne boerderijen. Daar wordt al gemaaid als er nog volop nesten en kuikens zijn. Onze weides zijn rijke weides met een plasdras. Rijke weides zijn bloem- en kruidenrijke graslanden die pas na 15 juni gemaaid worden en alleen bemest worden met stromest. Dit zorgt voor een rijk bodemleven met veel insecten waar vogels dop op zijn!

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons werk & de weidevogels. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een weidevogelsafari maken! Of heerlijke producten afnemen zoals de Red De Rijke Weide Kaas of het Red De Rijke Weide vlees. Hiermee steunt u ook Vogelbescherming Nederland.


Gerben Pelleboer

Een korte uitleg van deze geweldige functionalit, in duidelijke woorden.

Madeleen van Gruting

Vertel wat de waarde is van deze optie voor de
klant.

Bertus Pelleboer

Schrijf wat de klant graag wilt weten,
niet wat u wilt tonen.

Jarno Bremmer

Een korte uitleg van deze geweldige
optie, in duidelijke woorden.

Functie één

Vertel wat de waarde is van deze optie voor de
klant.

Functie twee

Schrijf wat de klant graag wilt weten,
niet wat u wilt tonen.

Functie drie

Een korte uitleg van deze geweldige
optie, in duidelijke woorden.